Започна разследване на твърденията, че поне един служител на лондонската клиника, в

...
Започна разследване на твърденията, че поне един служител на лондонската клиника, в
Коментари Харесай

Разследват опит за достъп до медицинското досие на Кейт Мидълтън

Започна разследване на изказванията, че най-малко един чиновник на лондонската клиника, в която принцеса Кейт бе оперирана през януари, се е опитал да получи достъп до медицинските ѝ досиета без позволение, съобщи Агенция Франс Прес.

Принцесата на Уелс, брачна половинка на английския престолонаследник, претърпя тежка коремна операция на 16 януари в лондонска клиника, където остана към 10 дни.

Дворецът Кенсингтън не даде детайлности за интервенцията и настоя, че Кейт желае " персоналната ѝ здравна информация да остане поверителна ".

Таблоидът " Мирър " твърди, че " се счита, че най-малко един член на персонала е бил заловен в опит " да получи достъп до досието на Кейт.
Службата на комисаря по информацията, която следи за отбраната на данните, съобщи, че е " получила отчет за нарушаване " и е " в развой на оценка на предоставената информация ". " Разбирам, че полицията е била помолена да прегледа въпроса ", съобщи държавният секретар по опазването на здравето Мария Колфийлд.

Ексклузивната лондонска клиника упорства, че всички нейни пациенти, " без значение от техния статут, заслужават цялостно усамотение и конфиденциалност във връзка с здравната си информация ".

Дворецът Кенсингтън съобщи, че " това е въпрос, който е от компетентността на Лондонската клиника ".
По време на хоспитализацията ѝ тя беше показала, че Кейт няма да се върне към обществените си отговорности преди Великден.

Но дългото неявяване на принцесата, която нормално е една от най-фотографираните дами на планетата, даде мотив за всякакви слухове и бурни спекулации по отношение на здравословното ѝ положение.

Според известия в английските медии не се чака Кейт да се върне към обществените си отговорности преди средата на април.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР